Contact & Vraag en Antwoord

Contact

Wil je contact opnemen met InfoCash? Open dan een ticket.

InfoCash gebruikt een ticket systeem om zo alle correspondentie overzichtelijk te houden. Volg deze link en klik links op "Open New Ticket" en vul de benodigde gegevens in. Het ticket systeem is Engelstalig, maar je kunt alles in het Nederlands intypen en je ontvangt antwoord terug in het Nederlands.

Uitbetalingen

Hoe en wanneer kan ik een uitbetaling aanvragen?
Indien je saldo €10,00 of meer bedraagt, kun je hier een uitbetaling aanvragen.

Wanneer word ik uitbetaald?
We proberen je binnen 30 dagen uit te betalen. Bij uitbetalingen die de laatste 60 dagen zijn gedaan duurde het gemiddeld 0 uur voordat de uitbetaling verstuurd was.

Artikelen

Waar hangen mijn verdiensten van af?
De vergoeding die per bezoeker gegeven wordt hangt af van de categorie waarin je artikel zich bevindt. Aan de hand van de advertentieinkomsten van alle artikelen in een categorie wordt de vergoeding voor een categorie bepaald. Advertenties aanklikken om de inkomsten van je artikel beïnvloeden is niet mogelijk, vanwege twee redenen.

  • De vergoeding bij je artikel is niet afhankelijk van het aantal aangeklikte advertenties bij je artikel.
  • Bij te veel aangeklikte advertenties wordt je account geblokkeerd en je IP-adres de toegang tot InfoCash ontzegd.

Zie de huidige vergoeding per categorie.

Wanneer worden de gegevens geupdate?
Elke uur worden de bezoekersgegevens verwerkt, vergoedingen uitgekeerd, bonussen uitgekeerd en referralvergoedingen uitgekeerd. Wij gebruiken Google Analytics, de marktleider, voor bezoekersstatistieken. Een nadeel van Google Analytics is dat bezoekers niet direct getoond worden, maar met enkele uren vertraging tot een maxmimum van 24 uur.

Hoe lang duurt het voordat mijn artikel gekeurd is?
Wij proberen je artikel binnen 2 tot 3 dagen te keuren. Bij artikelen die de laatste 30 dagen zijn gekeurd duurde het gemiddeld 0 uur voordat het artikel gekeurd was.

Referrals

Wat zijn referrals?
Referrals zijn mensen die via jou lid geworden zijn. Als iemand op de referrallink die hier staat klikt, en in dezelfde sessie lid wordt, dan is dat je refferal. Jij verdient €5,00 wanneer je referral meer dan €10,00 heeft verdiend.

Hoe krijg ik referrals?
Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar vrienden en familie. Stuur NOOIT ongevraagde emails, dan wordt je account direct verwijderd. Of zet de link op je website, Facebook, Twitter of Hyves!