InfoCash

Artikel

Buitenaards leven : Een feit!

Auteur: djenne | geschreven op 09-03-2011

Is er buitenaards leven? Is een domme vraag! Natuurlijk is er buitenaards leven. Waarom kan je dat met zekerheid stellen? Dat kan je niet met zekerheid stellen, want er zijn nog geen bewijzen voor gevonden. Er zijn wel bewijzen voor microscopisch leven enzo gevonden. Dat is niet meer dan normaal want in elke omstandigheden kunnen organismen ontwikkeld worden. Ik denk alleen niet in vuur. Als het zou kunnen zou ik dat graag weten, maar ik denk het niet. Volgens mij doodt vuur al het leven. Maar in temperaturen ver onder het vriespunt kan altijd leven voorkomen.


Buitenaards leven

Mensen vragen zich dagelijks af of er daadwerkelijk buitenaards leven is. De bewijzen van mens-achtige wezens is nog nooit in theorie of in de praktijk aangetoond geweest. Toch is er al bewezen dat er op andere planeten microscopisch leven aanwezig is. Ik vind dit eigenlijk pure flauwekul dat wetenschappers zich daarmee bezighouden. Want we weten al genoeg van deze planeet. Onder andere dat organismen kunnen overleven in vriestemperaturen, dat organismen kunnen ontstaan en overleven in plaatsen met weinig of totaal geen zuurstof. Dus dat er ook zullen organismen bestaan die op een volledig andere manier ademen. Misschien zelfs totaal niet ademen. Wat heel ongeloofwaardig lijkt, alsook voor mezelf want omdat we daar heel weinig over weten op de planeet aarde!

Wat voor mij wel eigenlijk een feit is. En ik denk voor veel wetenschappers. Is dat als wij de andere mens-achtige wezens niet vinden, en zij ons wel gevonden hebben of vinden. Dat zij dan intellectueel veel verder geëvolueerd zijn, dan wij mensen. Met intellectueel geëvolueerd bedoel ik niet op gebied van technologie. Wel het is allemaal wel technologie. Maar op deze planeet richt men zich veel te veel op technologie die geld opbrengt voor mensen, ten koste van andere mensen. Men zou zich beter richten op technologie die eigenlijk op aarde niks opbrengt. Integendeel, die enorm veel geld zal kosten. Aan onderzoek alleen al.