Advertenties

Marketing (Zakelijk)

De generalisaties van Everett M. Rogers

Het boek ‘Diffusion of Innovations’ geschreven door Everett M. Rogers bevat meerdere zogenoemde generalisaties. Deze generalisaties zijn stukken tekst die het geheel veralgemenen. Deze generalisaties zijn van belang als het gaat om de diffusie (=verspreiding) van een innovatie. Innovatoren of st...
Auteur: laurens313 | geschreven op 25-09-2012

Artikelen spinnable maken

Wanneer men een website hoger in de zoekmachine lijsten wil krijgen kan dit op verschillende manieren. Betalen om te adverteren, het gebruiken van keywords, sub keywords en het spinnable maken van teksten. Wat dit betekent, kan je in deze tekst lezen.
Auteur: rpoelke | geschreven op 08-05-2011

Virale Marketing

Iedereen heeft al eens gehoord van virale Marketing. Dit heeft niets met het installeren van virussen te maken, maar wel met het moeiteloos verkrijgen van extra bezoekers. Wil je hier alles over weten, dan moet je zeker verder lezen.

Auteur: rpoelke | geschreven op 26-10-2010

E-mail Marketing en autoresponders

Om E-mail Marketing vlot te laten verlopen kan dit onmogelijk manueel gebeuren. Hulpmiddelen zoals autoresponders zijn dan een noodzakelijk hulpmiddel. Wil je weten waarom, dan moet je zeker verder lezen.
Auteur: rpoelke | geschreven op 21-10-2010

E-mail Marketing

Je hoort vaak vreemde termen op het internet. Zeker als je zal proberen om er een centje mee bij te verdienen. E-mail Marketing is zo een internet term die je al van alles laat vermoeden. Wil je er meer over weten, dan moet je zeker verder lezen.
Auteur: rpoelke | geschreven op 20-10-2010

Referentiegroepen

De mensen, groepen of instellingen die een aanzienlijke invloed uitoefenen op iemands houding (attitude) en gedrag (met name aankoopgedrag), behoren tot zijn referentiegroep, omdat hij zich daarmee associeert of vergelijkt. We kunnen referentiegroepen indelen op basis van de groep waar een bepaalde ...
Auteur: Webmaster | geschreven op 14-09-2010

Ontwikkeling van het marketingdenken

Informatie over de ontwikkeling van het marketingdenken
Auteur: Webmaster | geschreven op 08-09-2010

Affiliate marketing

Affiliate Marketing is een engelse benaming voor een vorm van marketing waarbij je als tussenpersoon fungeert tussen de klant en het bedrijf dat de goederen te koop aanbied. Wil je meer weten over affiliate marketing dan moet je zeker verder lezen.
Auteur: rpoelke | geschreven op 15-08-2010

Artikel management, meer verkeer naar je artikelen

Op sites als deze is het de bedoeling dat mensen je artikel lezen. Om te beginnen is het belangrijk dat er mensen op je artikel komen maar daarnaast is het dan ook nog wel leuk als iemand er wat aan heeft . Alleen op die manier leeft je artikel en zal er nog meer verkeer naar je artikel komen. Maar ...
Auteur: pannehoeve | geschreven op 10-08-2010